Så er det vist tid til en opdatering.
D. 28 maj var vi til dyrskue i Thisted i regnvejr fra vi kom til vi tog hjem.
Red light og Liva, havde vi taget med, da vi senere på dagen skulle give køreopvisning. De fik begge 22 p. Matilde og lille Tilde var også med, hun fik 24 p. og blev nr. 2 i kampen om skuets bedste hoppe, slået med et halv point.. ØV Men opvisning gik rigtig fint, og det holdte næsten tør vejr, mens vi kørte. Vi var 10 ekvipager, desværre faldte to fra inden start.

Fredag d. 3. juni var vi så taget til Shetlænder stævne i Skive, hvor vi havde Maxell og Liva med. Maxell vandt klassen for lange linier, og fik en guld

medalje, han var kun blevet øve med et par gange, så lærenem det er han hvertfald. Liva blev nr. 2 i køreklassen, kun slået med 0,14 point, hun fik ligeledes guldmedalje.

Søndag d. 5 juni, var vi så draget til Lemvig dyrskue, hvor det igen var Liva og sin mor Red Light, som var med. Vi havde oprindelig bare taget dem med, for at vi regnede med vi skulle give opvisning, men det var der desværre ikke tid til. Liva fik 23 p. mens Red Light gik hen og fik 24 p. og blev dermed bedste shetlænder, og nr. 2 i kampen om skuets bedste hest.
Romeo havde også fået lov til at komme i byen, hvilket han virkelig nød, han fik 23 p + ærespræmie.

Lige nu går tiden med at få Liva og Matilde gjort helt klar til Landsskuet, hvor det forhåbentlig bliver bedre vejr end nu.

Vi ses til 3 hyggelige dage til Landskuet!

By | 2017-10-13T18:42:00+00:00 August 1st, 2012|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment