Ja, så står Julen og Nytåret endnu en gang for døren, og det må være tid til at kigge lidt tilbage på hvad der sket på stutteriet i 2011.
2011 blev året hvor vi fik solgt hele 7 ponyer, fik 2 nye ponyer, samt fik to dejlige hoppeføl, desværre fik vi også et dødt hoppeføl.
Vi fik reduceret vores avlshingste fra 3 til 1, vi fik solgt Romeo, og byttede Baron til en hoppe + penge. Så nu har vi kun gamle Gaston tilbage, som stadig er still going strong, men da han er meget i familie til vores hoppe, har vi valgt at låne All over champion hingsten Markslevgårds Bogart i 2012.

Hvis vi ser tilbage på højde punkter fra skuerne, så startede det ud med Unghesteskue i Skive. Her fik Thybo’s Marengo og Thybo’s Melinda henholdvist 40 og 41 point + ærespræmie.
Thisted dyreskue opnåede Thybo’s Matilde 24 p. og blev nr. 2 i Skuets bedste hest, kun slået med 1/2 point.
Til Lemvig Dyrskue blev Lille Kjærgårds Red Light bedste shetlænder, og nummer 2 i Skuets bedste hest.
Nina vandt kørekonkurrencen til Landskuet med Thybo’s Matilde, og blev toer i mønstringfinalen.
Til årets hoppe kåring blev Thybo’s Madonna kåret i 1. kl. med 42 point.
Føl-og plagskue på Thyholm, gik også over alt forventning. 4 ponyer af de 6 vi havde med fik ærespræmie. Thybo’s Melinda blev BIS med 42 point.
Til toppekørsels stævne i Aalborg, vandt Nina med Matilde, Alex blev toer også med Matilde.
Toppekørselsstævne i Skive på Hestens dag blev Nina toer igen med Matilde og Alex blev tre’er med Matilde.
Til kimbrerskuet i Aars fik Thybo’s Matilde 23 p. og ærespræmie
Til årets matrialeprøve stillede vi Liva til køreprøven, hun klaede det med glans, og fik 9,6-9-10-10 et point fra vinderen.

2011 blev også året hvor vi for alvor fik Vestjyllands Show hold op at stå, hvor Vibeke og Nina deltager med Liva og Matilde. Vi har givet 4 opvisninger og alle gik rigtig fint. Vi har givet opvisninger på:
Thisted Dyrskue 8 ekvigpager
Sydthy Rideklub 10 ekvigpager
Hestens dag i Skive 6 ekvipager
Kimbrerskuet i Aars 6 ekvipager.
Showet holdet forsætte i 2012 med opvisninger.

Her i de kolde vinter måneder, har vi fået tilkørt Nilla til de månedlige køretræninger på Thyholm. Vi regner med at få flere kørt til inden sidste gang i marts. Det blev også i 2011 vi fik vores 4 hjulet vogn, og vi har kørt masser af tur både en-spand og to-spand.
Vi ser frem til 2012 med forhåbninger masser af hyggelige skuer, til masse af køretur, stævner og opvisninger og sidst men ikke mindst et hyggelig år med de små ponyer og shetlænder folket.

Vi vil ønske alle en Rigtig Glædelig Jul samt et godt og lykkebringende Nytår!

By | 2017-10-13T18:42:00+00:00 August 1st, 2012|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment