Søndag aften d. 5/5 folede Madonna desværre et flot og stor hoppeføl, men den var desværre død. Vi opdagede at fordi det larmede udenfor at hun var ved at få føl. Føllet havde fået hovedet og forbenene ud, men hun gik rundt, da hun endelig lag sig ned, kom føllet med lidt hjælpe. Føllet var stadig varmt, men det lykkes desværre ikke at få liv i den. Det var bare så træls, når det var et spørgsmål og 10 min for at kunne have reddet føllet. Det var første gang Madonna skulle have føl, så vi må håbe det går bedre næste gang. Nu er planen når hun bliver helt ok igen, at hun skal over at gå sammen med Bogart, så vi forhåbentlig kan få et  føl efter hende til næste år.

Nu har vi haft nok uheld med folinger i år, så nu mangler vi bare at Melissa får føl. Vi krydser finger for at det går godt.

Klargøring til Farmfestival i Hurup ved at tage form, som bliver det første dyrskue i år, som vi skal til. Derudover har vi meldt til Lemvig dyrskue og Thisted dyreskue.  Vi går også lige nu og overveje hvem vi skal melde til Landsskuet. Vi havde lidt plan om at det skulle havde været Madonna med føl, men det bliver jo så desværre ikke til noget. Matilde med Bentley bliver meldt til, da Matilde skal være med i shetlænderopvisningen til Landsskuet. Så må vi se, hvem ellers det bliver, vi melder til.

By | 2013-05-10T10:22:39+00:00 May 10th, 2013|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment