Så kom den sidste føl for i år. Melissa fik onsdag morgen d. 22 maj, et velskabt hoppeføl, som har fået navnet Thybo’s Medina. Alt gik som det skulle og nu kan vi ånde lettet op efter en noget uheldig foling sæson i år. Vi havde holdt 6 hopper til, 1 løb om, 2 døde føl, 1 død hoppe, og heldigvis 2 levende hopper og 1 levende hingsteføl.

På søndag skal vi til Lemvig dyrskue med Chanel og Celine. Vi havde meldt Madonna til, men hun kommer ikke med nu hvor hun ingen levende føl fik. Det er første gang vi udstiller Chanel, men hun er ligeså meget med, for at Celine også kan blive vant til at komme lidt i byen. Vi krydser finger for godt vejr igen på søndag.

 

Medina kun 5 dage gammel.

Medina kun 5 dage gammel.

By | 2017-10-13T18:41:58+00:00 May 26th, 2013|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment