Så er der lidt nyt på hestefronten. I søndags var vi på skovtur ved Jeging bjerge på Mors. Der var stor opbakning, så vi var tre 2 spand og fem enspand, så i alt 12 ponyer. Vi startede med rundstykker og kaffe, derefter blev ponyerne spændt for og vi køre en tur ud den skønne natur på mors. Vi sluttede af med at spise vores madpakker, og så kunne ponyer nyde et velfortjent hvil. Vi havde Romano og Noah med i tospand og Susanne Dahl og Laura lånte Matilde, så hun kom også ud og fik lidt motion.

Det var en rigtig hyggelig tur med de små ponyer og shetlænder folk, og ponyer gjorde det rigtig fint. Det var første gang Romano var ude på en lidt længere tur, og det gik rigtig fint.

 

Skærtorsdag var vi til et toppekørselsstævne ved Kurt og Grete i Tvis, som havde arrangeret et rigtig fint stævne kun for små ponyer. Der var stor opbakning hele 24 ekvipager havde meldt til og mødte op. Vi havde Matilde med som bare er en fanatisk pony til dette. Alex blev nr. 4 og Nina nr. 6 ud af 24 ekvipager. Derudover kørt Alex også dagens hurtigste tider, så der var en god og hyggelige dag blandt ponyfolk. Noget vi håber meget på de gentager.

 

Næste arrangement vi skal til er Unghesteskuet i Skive, der skal vi have 5 ponyer med Bentley, Medina, Rambo, Valdemar og Romano. Så det bliver helt sikker som det plejer at være en rigtig hyggelig dag.

Skovtur på Mors

Skovtur på Mors

 

Toppekørselsstævne i Tvis

Toppekørselsstævne i Tvis

 

By | 2017-10-13T18:41:57+00:00 April 18th, 2014|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment