Vi nyder det gode vejr, dog er det næsten for varmt til at lave ret meget nogle af dagene. Trods det har vi fået arbejde en masse med de forskellige ponyer. Vi har fået tilredet Elvis, Melinda og Romano. Som gør det rigtig fint, og opfører sig eksemplarisk.

Derudover har vi også fået kørt en del ture med Elvis i tospand, så han går rigtig fint nu i tospand. Madonna har også været kørt en del i tospand og går også rigtig fint sammen med Noah. Melinda har også været i tospand og gør det rigtig godt, ligesom hun aldrig har prøvet andet. Så er Tilde også blevet tilkørt og gøre det rigtig fint, så hun skal også snart i tospand samt tilrides.

 

Vi skal op og køre i National park Thy d. 10 august, der regner vi med at tage Elvis og Noah med.

Vi har også lige fået meldt til Hurup føl og plagskue, hvor vi skal have Medina (1 års hoppe), Bentley (1 års hingst), Valdemar (2 års hingst), Romano (vallak) og Tilde (3års hoppe). Så det bliver spændende at se hvordan det går.

Her er lidt billeder fra de dejlige sommer dage med ponyerne.

Elvis går rigtig fint under rytter.

Elvis går rigtig fint under rytter.

Elvis

Elvis

Melinda under rytter

Melinda under rytter

Melinda

Melinda

Romano under rytter

Romano under rytter

Melinda

Melinda

Elvis og Melinda efter rideturen.

Elvis og Melinda efter rideturen.

Melinda første gang for 2 spand samme med Noah.  Nåede næsten at få et billede inden de helt blev spændt fra.

Melinda første gang for 2 spand samme med Noah. Nåede næsten at få et billede inden de helt blev spændt fra.

By | 2017-10-13T18:41:56+00:00 July 26th, 2014|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment