I lørdags var vi først nede at køre til torvedag i Uglev by med Noah og Marengo. Der var både baggagerum salg, levende musik, og mange mennesker. Det var første gang Marengo var med et sted, hvor der skete så mange ting, men tog det ganske fint med støtte fra Noah, som jo bare går derud af. Ingen tvivl om at Marengo lærte rigtig meget af det larm og postyr der var sådan et sted, men tog det rigtig fint med ophøjet ro.

 

Sidst på eftermiddagen havde vi lovet at tage ud og køre til en fødselsdagsfest, hvor gæsterne skulle have en lille køretur. Her havde vi så spændt Matilde og Liva for, da vi synes Marengo og Noah havde lavet nok den dag. Det tog det rigtig fint, og gik ganske fint sammen selvom de ikke havde været spændt sammen før. Dog har de begge været kørt rigtig meget i etspand, og begge også flere gange i tospand bare ikke sammen.

 

Nu er landsskuet lige på trapperne, og det mest er pakket og klar, så mangler vi bare at vaske et par ponyer i morgen. Vi skal have Melinda og Matilde med Bentley med derned. Vi skal også lave shetlændershow nede på landsskuet, så det bliver også rigtig spændende at se hvordan det går.

Marengo sammen med Noah til torvedag i Uglev.

Marengo sammen med Noah til torvedag i Uglev.

By | 2017-10-13T18:41:58+00:00 July 2nd, 2013|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment