I uge 27 var vi som sædvandlig til det årlige Landsskue. Vi startede allerede tirsdag eftermiddag med at sætte campingvogn og fortelt op. Onsdag eftermiddag drog vi atter mod Herning med det sidste og selvfølgelig ponyerne Matilde med Bentley samt Melinda. Onsdag aften skulle vi øve til shetlændershowet som vi skulle vise fredag og lørdag i dyrskueshowet.

Torsdag gik bedømmelserne i gang, og Matilde fik 23 p, og en rigtig fin beskrivelse, næsten kun positivt. Melinda var lidt oppe og køre over alle de ting dernede, så viste sig ikke helt optimalt, dog fik hun 22 p. og en fin beskrivelse.

Torsdag aften var der showmøde omkring dyrskue showet, bagefter skulle Nina køre med Matilde i Herning kvardrillen, som blev øvet om aften.

Fredag morgen startede Nina ud med mønstring konkurrence med Matilde, det gik rigtig fint, og vi gik videre til finalen lørdag.

Fredag eftermiddag skulle vi ind og give opvisning i dyrskueshowet sammen med en masse andre dygtige shetlænderfolk. Der var både rytter, ponyer for vogn, ponyer ved hånd, danser både med og uden ponyer, samt et flot firespand shetlænder. Showet gik ok, trods et par ups’er.

Fredag aften sluttede vi af med fællesspisning sammen med shetlænder folket.

Lørdag morgen skulle vi tidlig op for at Nina skulle til mønstring finale med Matilde, det gik rigtig fint, og blev til en flot 2. plads.

Lørdag eftermiddag skulle vi igen vise shetlændershowet og her gik det meget bedre, og der var rigtig mange publikummer til at overvæger showet.

Man kan se showet fra fredag her:

http://www.youtube.com/watch?v=UpXzl0l8kvE

Trætte men godt tilfreds tog vi hjem lørdag aften, vi takker for et hyggelig skue, og vi ses helt sikker i 2014.

 

Marengo er rejst til Østbirk til en familie hvor han skulle være køre, ride og selskabspony til en anden shetlændervallak. Dejligt når man finder et godt hjem til ponyerne, da vi jo ikke kan beholde dem alle sammen.

Matilde 23 p.

Matilde 23 p.

Melinda foran dommerne.

Melinda foran dommerne.

Melinda i fri trav

Melinda i fri trav

 

 

By | 2017-10-13T18:41:57+00:00 July 12th, 2013|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment