Lørdag d. 20/7 tidlig om morgen drog vi mod Kallehavegård ved Randers med Melinda og Fiona.

Melinda røg lige i standart gruppen, kun en cm. fra medium. Melinda opførte sig fint i varmen og blev kåret i 2. A.

Så skulle vi lige til studentergilde lørdag eftermiddag og aften i Vejle, så derfor tog vi begge ponyer med lørdag.

Søndag morgen blev Fiona så målt lidt overraskende til medium, så hun skulle først ind sidst på dagen. Fiona opførte sig også rigtig fint på trods af varmen og de mange irreterende insekter. Fiona blev overraskende rykket op som nummer 2 i holdet, og kåret i 1. kl., så det var alt over forventning.

Så deltog Nina også med Fiona i mønstringkonkurrence, og gik sørme hen og vandt i Elite klassen med maksimum 50 point. Så resultaterne søndag kan man vist ikke klage over.

 

Derudover har vi fået to nye ponyer på stutteriet. Det er Caroline Sporup og Elvis sporup, som vi har købt af Knud Jensen, da de skulle flytte ind til byen, og ikke længere kunne have ponyerne. Caroline er kørevant, så det bliver spændende at prøve at køre lidt med hende. Vi glæder os til at lære dem bedre at kende, men de virker som nogle dejlige ponyer. I kan se dem henholdtvis under avlshopper og vallakker.

Næste arrangement der står for døren er føl og plagskuet i Hurup, vi har meldt 6 ponyer til, så der bliver nok at se til, og træningen er allerede i fuld gang.

Fiona kåret i 1. Kl.

Fiona kåret i 1. Kl.

Melinda kåret i 2. A

Melinda kåret i 2. A

 

By | 2017-10-13T18:41:57+00:00 July 23rd, 2013|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment