Lørdag d. 13 september tog vi den lange tur til Sulsted med Caroline og Cæsar. Caroline har været meget beskyttende overfor Cæsar, så det var først her den sidste måned vi har måtte komme til at snakke med ham. Så vi meldte til Sulsted for at han skulle prøve en gang med i byen. Det var første gang han skulle læsses og efter han var blevet skubbet op den ene gang, gik han selv op efter Caroline de andre gange. Det var 4. gang han havde snor på så var lidt spændt på hvordan han ville tage det at være i byen. Han tog det med ophøjet ro og viste sig fint i ringen, så det var en fornøjelse både at have Caroline og Cærsar med i byen. Han fik 37 point og en udmærket beskrivelse, så nu har han også prøvet at være i byen.

Lidt billeder fra dagen af den lille charmetrold.

Cæsar foran dommerne

Cæsar foran dommerne

Caroline og Cæsar

Caroline og Cæsar

Cæsar med sin første roset.

Cæsar med sin første roset.

Caroline og Cæsar

Caroline og Cæsar

 

By | 2017-10-13T18:41:56+00:00 September 24th, 2014|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment