Vi har i dag mistede vores første og grundpillen til Stutteri Thybo – Gaston. Vi købte Gaston som fravendingsføl på 6 måneder, da vi gerne ville have en rød med lys man og hale, men på det tidspunkt var der ventetid og man skulle skrives op hvis man ville have en rød shetlænder med papir. Så det blev til en hingst i stedet for. Gaston var Nina første ridepony lige fra hun var 5 år. Så far Lejf startede med at trække rundt og senere hen red Nina selv stævner på ham. Han vandt også matrialprøven i ridning og blev som et af højde punkterne kåret i 1. kl. Derudover vandt han først på Hurup dyrskue og senere på Mors dyrskue den ærefulde title som Skuets Bedste Hest. Vi har haft rigtig mange og gode oplevelse, og han var helt sikker en væsenlig grund til at vi faldt for shetlænderen. Han har givet os mange gode afkom som vi heldigvis stadig har glæden af, og rigtig mange af alle vores ponyer er Gaston på den ene eller anden måde i familie med.

 

Gaston blev aflivet d. 24-9-14 pga. tarmslyng. Han vil blive rigtig savnet og aldrig blive glemt.

 

R I P Lille Kjærgårds Gaston – du var og bliver ener!

 

gaston

By | 2017-10-13T18:41:56+00:00 September 24th, 2014|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment