Søndag d. 12/4 var vi til Skive unghesteskue, hvor vi havde to 1 års hingste Cæsar og Mario, 2 års hoppen Medina samt vallakken Sebastian.

De to 1 års hingste Mario og Cæsar var i forårshumør og ikke altid lige nemt at få til at vise sig fra deres bedste side. De fik begge to 38 point og kvalificeret sig ligeledes til finalen. Mario fik en fin ærespræmie fra den lille butik ved Louise Skovmose.

Medina opførte sig rigtig fint, hun er også været i byen flere gange nu. Hun fik 38 point og en billet til finalen, hvor hun stod midt i rækken. Hun fik en fin ærespræmie fra Engholms Shetlandponyer ved Kirsten og Johannes Nielsen.

Sebastian var med i byen for første gang, og det klarede han rigtig fint, dog synes han det var lidt farlig når folk klappede, men det vænnede han sig til. Det gik over alt forventning, og Sebastian fik flotte 40 point kun slået med et enkelt point. Så Sebastian blev 2. bedste vallak på dagen og fik en fin ærespræmie fra Miljø foder.

Det var en god og hyggelig dag i shetlændernes tegn, dog var vi godt trætte der vi køre hjem efter en lang dag.

 

Tak til for de fine ærespræmier:

Engholms Shetlandponyer ved Kirsten og Johannes Nielsen

Den lille butik ved Louise Skovmose

Miljøfoder Viborg.

Cæsar til Skive unghesteskue.

Cæsar til Skive unghesteskue.

Mario til Skive unghesteskue.

Mario til Skive unghesteskue.

Medina til Skive unghesteskue.

Medina til Skive unghesteskue.

Sebastian 2. bedste vallak til Skive ungheste skue.

Sebastian 2. bedste vallak til Skive ungheste skue.

 

By | 2017-10-13T18:41:55+00:00 April 14th, 2015|Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment