Så nærmere vi os igen juleaften og 2015 er også snart forbi. Så her er et kort tilbageblik på 2015.

2015 startede ikke særligt godt ved os. I februar blev Matilde syg og hun endte på dyrhospital i Ansager med fedtlever. Hun har indlagt en hel uge og de kunne ikke sige hvilken vej det ville gå. Så glæden var stor da vi fik at vide at hun var frisk igen, og vi kunne hente hende hjem. Glæden vente sig dog hurtig til sorg da vi fik en opringning af vores nabo, som skulle kigge til Bailey, da vi hentede Matilde. Bailey lå inden for døren og var død, hun var blevet steriliseret om mandagen og alt var gået fint. Så det var et kæmpe chok hun nu var død.

Når man er vant til at have hund, så kan man ikke undvære det så der gik lige en uge så var vi så heldig at få vores Carla hjem, en 4 måneder gul Grand Danois.

Vi startede skuesæsonen ud med hingsteshow i Egtved, hvor vi havde Loke og Valdemar med. Det gik fint med begge og Loke tog fløjen og gik videre til finalen, hvor vi fik en ærespræmie med hjem.

I april var vi til toppekørelse stævne i Tvis ved Kurt og Grete, her havde jeg Tilde med for første gang. Det klare hun flot dog var broen meget farlig.

Så var traditionen tro til Unghesteskuet i Skive, her havde vi fire ponyer med, Mario, Cæsar, Sebastian og Medina. Det blev til tre ærespræmier så det kan vi ikke klage over:)

Så blev det maj og tid til Hurup Farmfestival og her havde vi også 4 ponyer og et enkelt føl med. Matilde med Matador, Medina, Madonna og Ronia.

Derefter var vi til Lemvig Dyrskue med Melinda med hendes føl Messi. Det gik helt fantastisk hun fik 24 p. og i konkurrencen om skuets bedste hest, gik hun helt i front og blev Skuets Bedste Hest. Vi havde også Carla med til dyrskuet og her deltog hun i en hunde skue. Carla charmerede dommen og blev Bedste Hvalp og modtog to pokaller og en flot ærespræmie, en undervognsbehandling.

Så var vi til den årlige begivenhed Landskuet og her havde vi Matilde med Matador samt Medina med. Medina tog fløjen og skulle konkurrere om skuets bedste 2 års hoppe i denne hårde konkurrence blev hun nr. 6 ud af 16. Det var som altid rigtig hyggelig ferie, dog MEGET varmt i år.

Til hoppekåring i juli havde vi Tilde og Sebastian med, det blev desværre kun til 2 grønne sløjfer.

I august var vi til Føl og plagskuet i Hurup, hvor vi havde meldt 7 ponyer til. Så det blev en travl dag, med Messi, Matador, Fernando i hingsteføl klassen. Medina som 2 års hoppe, Sebastian i vallak klassen, Valdemar som 3 års hingst og endelig Matilde i følhoppe klassen. Det blev til 5 ærespræmier hvilket måtte siges at være var meget fint:)

August måned blev også en hel speciel måned for Alex og Nina som blev gift d. 22 august. Vi havde en helt fantastisk og hel uforglemmelig dag.

I september var vi til Hestes dag i Skive. Her havde vi Fernando og Gaston med til følskuet og Gaston gik fløj og endte med at blive dagens bedste Hingsteføl på dagen, og modtog nogle flotte rosetter og ærespræmier. Fernando fik ligeledes og ærespræmie. Tilde og Sebastian var med til Shetlænderstævnet for lange liner, og her blev Tilde nr. 1 og Sebastian nr. 2. og også her var der flotte præmier.

Derefter var vi til føl og plagskue i Sulsted, her havde vi Carlo og Matador med. De klarede det begge rigtig fint og fik begge ærespræmier.

Så blev til Oktober og her havde vi Valdemar og Tilde med til Matrialprøven. Valdemar opførte sig super pænt og blev dagen 3. bedste hingst. Tilde var desværre ikke helt rentaktet og blev desværre kun til en blå roset pga. bevægelse karakter  på 7, ellers var de andre karakter på 9 og 8 taller.

I November sluttede vi skuesæsonen af med November showet her havde vi Valdemar og Medina med. Medina faldt desværre ikke helt i dommernes smag. Derimord fik Valdemar en flot beskrivelse og endte med 22 p.

 

Dem sagde vi farvel og goddag til i 2015:

I januar bestemte Stald Pindstruphaven v. Berit Friis at de gerne ville købe Madi Vanhoe efter at have lånt ham i nogle måneder.

Så har vi solgt Mario, Loke, Cæsar og Anders fire 1 års vallakker, som alle har fået gode pony hjem.

Romano solgt vi som kørepony til sjælland.

Sebastian blev også solgt som selsskabs og børnepony.

Så har vi i 2015 fået fem hingsteføl: Gaston, Matador, Messi, Fernando og Carlo.

Derudover købte vi Højlunds Ferdinand ved Stutteri Højlund, som vi håber på at han kan blive vores kommende avlshingst, da han ikke er i familie med vores hopper.

 

Det var en opdatering på 2015, vi glæder os til se hvad 2016 bringer på, og tak for 2015. Så nu er der ikke andet at sige end:

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR!!

 

Lidt billeder fra højdepunkterne i 2015:

SONY DSC

Medina 2 år til Landsskue

Medina 2 år til Landsskue

Sebastian 2. bedste vallak til Skive ungheste skue.

Sebastian 2. bedste vallak til Skive ungheste skue.

Melinda og Messi 24 p. og bedste hest på Lemvig dyrskue 2015.

Melinda og Messi 24 p. og bedste hest på Lemvig dyrskue 2015.

Carla bedste hvalp på tværs af racerne.

Carla bedste hvalp på tværs af racerne.

Fernando og Fiona

Fernando og Fiona

Matador og Matilde

Matador og Matilde

Valdemar

Valdemar

Matilde og Matador med på bryllupsbilledet.

Matilde og Matador med på bryllupsbilledet.

Den flotte æresport ved Tambohus kro.

Den flotte æresport ved Tambohus kro.

Bedste Hingsteføl. Helt pakket ind i æresbånd og rosetter.

Bedste Hingsteføl. Helt pakket ind i æresbånd og rosetter.

Og ærespræmie blev det også til.

Og ærespræmie blev det også til.

Valdemar dagens 3. bedste hingst.

Valdemar dagens 3. bedste hingst.

Ferdinand i fuld galop.

Ferdinand i fuld galop.

 

 

By | 2017-10-13T18:41:54+00:00 December 24th, 2015|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment