Så har vi været i gang igen med at udstilling denne gang i Skive. Vi havde 4 ponyer med 1 års hingst Frodo, 1 års hoppe Miss Moneypenny, 2 års hingst Matador og Fernando som vallak.

Frodo lagde godt ud med fløj plads og 38 point. Dernæst Moneypenny med 37 p. Matador fik 35 point, og Fernando sluttede af med 37 point.

Det blev til ærespræmie til Frodo, Moneypenny samt Fernando. Så det var ganske godt, og de opførte sig alle pænt, dog kunne man godt mærke at der er kommet forår i luften, så Matador var noget hingstet.

Beskrivelserne kan ses under de enkelte ponyer.

Det var en hyggelig dag, dog var der nok at se til med 4 ponyer og en Christian på knap 7 måneder som også skulle have noget at spise engang imellem.

Tak for ærespræmierne fra Stutteri Skovgård, Stutteri Bjørnholm, Land og Fritid, Skovtursrytteren samt Skive trav for final rosetterne.

 

Derudover er der også sket lidt nyt, da Matador og Frodo er blevet til vallakker, så de bliver med tiden nogle dejlige brugsponyer. Vi kunne ikke selv bruge dem i avlen, og så kan vi også få dem brugt mere nu hvor de er vallakker.

Så er Liva kommet hjem igen, da pigen som har brugt hende som ridepony, har fået en større pony. Så har vi også købt Thybo’s Celine en 4 års hoppe tilbage, da ejer var blevet syg og skulle skære lidt ned i hesteholdet. Endelig fik vi også Rambo en 5 års vallak tilbage, da ejer desværre ikke kunne have ham mere. Så nu skal vi til at have solgt nogle igen, ellers ender vi med alt for mange ponyer.

Fernando til Skive unghesteskue som 2 års.

Fernando til Skive unghesteskue som 2 års.

Christian med på en kigger fra barnevognen.

Christian med på en kigger fra barnevognen.

Fernando

Fernando

Frodo som 1 års

Frodo som 1 års

Matador som 2 års

Matador som 2 års

Miss Moneypenny som 1 års.

Miss Moneypenny som 1 års.

By | 2017-10-13T18:41:54+00:00 April 21st, 2017|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment