I går var vi til Hurup føl og plagskue og vi havde Frodo, Miss Moneypenny og Ferdinand med.

Frodo var først i ringen og han klarede det godt. Han fik en flot beskrivelse med 40 point, og dermed en billet til finalen.

Så var det Miss Moneypenny tur og hun viste sig også rigtig flot, hun fik ligeledes 40 point. Dermed skulle hun også ind i finalen hen på eftermiddagen.

Ferdinand var med i byen for første gang, og han tog alt med ophøjet ro. Han havde dog være så uheldigt at han havde mistet en del af hans man. Tror hans foldkammerat Matador havde lidt skyldigt i dette. Vi tog ham med alligevel, da de jo har godt af oplevelsen. Han fik en flot beskrivelse og 39 point.

Så var Fiona også meldt til følhoppe konkurrencen, da hun jo alligevel var med. Hun var lidt oppe at køre, så hun fik ikke vist hendes skridt ordentlig. Derfor måtte hun denne dag nøjes med 22 p.

I finalen fik Frodo ærespræmie fra Den lille butik ved Louise Skovmose. Miss Moneypenny var ved at være lidt træt og gad ikke mere, så hun fik ikke vist sig så godt. Derfor måtte hun desværre forlade ringen inden ærespræmierne blev uddelt, dog modtog vi en trøstepræmie fra Hobby og Dyr samt Brøderne Vestergård.

Vi havde en god dag, og ponyerne fik en masse gode oplevelser. Mange tak til Anne som hjalp med at mønstre sammen med Alex da Nina pga. graviditet ikke kunne mønstre. De blev alle rigtig flot fremvist, så det var dejligt, selvom det var lidt mærkeligt at stå udenfor ringen.

Alle beskrivelser kan ses under ponyernes sider.

Her er lidt billeder fra dagen.

Frodo

Frodo

Miss Moneypenny

Miss Moneypenny

Ferdinand

Ferdinand

By | 2017-10-13T18:41:54+00:00 August 21st, 2016|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment