Så er det ved at være tid til et tilbageblik på 2016. Vi har i 2016 haft mange gode oplevelser med ponyerne, dog har det været lidt mere stille end det plejer at være. Da Nina har været gravid og havde termin 7/10, det endte ud i en dejlig dreng, så Nina og Alex har haft lidt andet end ponyer at tænke på.

Året startede med Hingsteshow i Egtved, der havde vi Valdemar og Fernando med og det gik rigtig fint og Valdemar hæv også en ærespræmie med hjem.

Næste arrangement var Unghesteskuet i Skive, der havde vi 3 ponyer med Matador, Messi (1 års hingste) og Medina på 3 år. De opførte sig pænt men mod traditionen tro, så blev det ikke til en ærespræmie.

Så blev det sommer og dyrskuerne startede med Hurup Farmfestival, hvor det gik helt fantastisk. Bogart gik hen og vandt hele og blev dermed Skuets bedste Hest.

Lemvig dyrskue havde vi Matilde med og hun fik 24 p. og nr. 3 i kampen om skuet bedste hest. En dejlig dag med rigtig varmt vejr.

Show sæsonen sluttede allerede af med Hurup føl og plagskuet i august. Der havde vi 2 følle Miss Moneypenny og Frodo, samt 1 års hingsten Ferdinand med. Frodo fik ærespræmie, og Miss Moneypenny fik en tøstepræmie da hun røg ud lige inden ærespræmierne skulle uddeles. Men rigtig godt til dem alle at være i byen.

Dem sagde vi Goddag og Farvel til i 2016

I 2016 fik vi fire føl, to hingste og to hopper. Så endelig fik vi nogle hoppeføl, det er 3 år siden vi fik et hoppeføl. Matilde og Chanel fik hoppeføl. Fiona og Rawell fik hingsteføl.

Så har vi overtaget en ældre hoppe på 17 år, da hendes fold kammerart døde og de ikke ville have flere ponyer. Så Lille Kjærgårds Regina kom hjem til os. Regina har gået hos os som føl, så det var næsten som hun kom hjem igen.

I 2016 måtte vi få aflivet Thybo’s Gaston. Han blev kun 1 år, da han blev ramt af en meget sjælden immunsystem, så der var desværre ikke andet at gøre.

Krabbes Ronia, Thybo’s Messi, Thybo’s Carlo, Thybo’s Goldie fandt i 2016 nye hjem som brugsponyer. Dejligt når man kan finde gode hjem til vores ponyerne.

Den største oplevelse i år var selvfølgelig da Christian kom til verden d. 23/9, en dejlig dreng som kom 14 dage før termin. Sund og rask dreng på 3300 gram og 50 i længden. Han har allerede været til flere hestearrangementer, og vil selvfølgelig komme med til mange flere. Så kan man jo kun håbe han med tiden får lidt interesse for de små ponyer.

Vi vil gerne takke for en masse gode oplevelser i 2016 og ser frem til mange flere i 2017.

Glædelig Jul & Rigtig GODT NYTÅR!!

Lidt billeder fra 2016.

Valdemar til hingsteshow 4 år.

Valdemar til hingsteshow 4 år.

Bogart Skuets bedste Hest på Hurup Farmfestival 2016!

Bogart Skuets bedste Hest på Hurup Farmfestival 2016!

Matilde 24 p. og ærespræmie på Lemvigdyrskue 2016.

Matilde 24 p. og ærespræmie på Lemvigdyrskue 2016.

Frodo til Hurup føl og plagskue.

Frodo til Hurup føl og plagskue.

Vores dejlig dreng Christian.

Vores dejlig dreng Christian.

By | 2017-10-13T18:41:54+00:00 December 30th, 2016|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment